#uppochhoppaijuni – grande finale & morgonpromenad

Idag skriver vi 30 och sista juni i dagboken, och därmed är det också den sista dagen i Upp-och-hoppa-Sofys träningsbloggsutmaning. Det har ju som bekant gått lite upp och ned med mitt medverkande, men jag är ikapp och avslutar på rätta dagen. Galet förresten att det är första juli imorgon..
30 länkkärlek


Jag har skrivit det förut, men det är faktiskt så att världens bästaste Beatatjata är den som skriver bloggen jag läser först av allt. Vidare på listan över frekvent lästa bloggar hittar vi JeannaAnnaAnna och Lisa. Ja – och så läser jag ju naturligtvis även Sofys blogg. Råkar jag få tid över så har jag en diger lista av ytterligare bloggar som kan underhålla. 
Träningsmässigt så har jag äntligen lyckats tvinga mig ut på en rask promenad innan frukost. Jag testade en runda som visade sig vara 3,6 km och jag knallade den på lite knappt 37 minuter. Ett helt okej tempo för att vara jag. Det här med att powerwalka – alltså gå fort – är verkligen inte min bästa sida. Jag kan helt enkelt inte gå så särdeles fort. Undrar om det beror på att jag har så vansinnigt korta ben? Eller så är det helt enkelt bara så att det är en av de där sakerna som jag inte är bra på.. Skönt som attans var det att gå i alla fall.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s